Circulatia va fi restictionata, de miercuri seara pana joi dimineata, pe strazile din zona Pietei Constitutiei, unde are loc petrecerea de Revelion organizata de municipalitate.

Traficul va fi restrictionat pe bulevardul Unirii, intre bulevardele I.C. Bratianu si Libertatii, de miercuri 31 decembrie, ora 22.00, pana joi 1 ianuarie, la ora 06.00, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, scrie Mediafax.

Tot pentru petrecerea de Revelion din Piata Constitutiei va fi oprita circulatia, de miercuri, ora 23.30, pana joi, la ora 02.00, pe bulevardul Libertatii, intre bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie. In perioada restrictiilor de trafic, soferii pot circula pe rutele ocolitoare Calea 13 Septembrie - bd. Libertatii - Piata George Cosbuc - bd. Regina Maria, strada Izvor - strada Hasdeu - Splaiul Independentei, bd. Unirii - Piata Unirii - Splaiul Independentei - strada Hasdeu - strada Izvor - Calea 13 Septembrie.

Petrecerea de Revelion din Piata Constitutiei, la care accesul este gratuit, va incepe miercuri, la ora 21.00. Pe scena vor urca o serie de artisti precum Smiley, Loredana, Andra, Delia, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Giulia si trupa Vama.

Concertele vor fi completate cu momente artistice sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie, Freakquency - un spectacol de dans in care breakdance-ul intalneste muzica clasica si cultura urbana, Invaders Show - un performance de dans, lumini si lasere, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls. Trecerea in 2015 va fi marcata printr-un tun de lumina lansat catre cer, urmat de un show de artificii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri