Drumul National 1 este foarte aglomerat, marti dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, unde pe sensul de urcare catre statiuni s-au format coloane de masini care se intind pe o distanta de aproximativ zece kilometri, mii de turisti care vor petrece Revelionul la munte indreptandu-se catre statiuni, scrie Mediafax.

Traficul rutier pe DN 1 intre Ploiesti si Brasov este ingreunat, marti dupa-amiaza, in conditiile in care mii de turisti care vor petrece sfarsitul de an la munte se indreapta catre statiunile de pe Valea Prahovei si din Brasov.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Alexandru Ursu, pe sensul de urcare catre munte al DN 1 s-au format coloane de masini care se intind pe aproximativ zece kilometri. Astfel, se circula in coloana intre Comarnic si Sinaia si intre Izvorul Rece si Busteni. Masinile circula bara la bara, cu viteza de 202 – 30 kilometri la ora, insa nu se inregistreaza blocaje in trafic. Pe sensul de coborare dinspre munte, circulatia rutiera se desfasoara in conditii normale. Mii de turisti vor petrece Revelionul in statiunile de pe Valea Prahovei.

Preturile practicate anul acesta de hotelierii de pe Valea Prahovei sunt comparabile celor de anul trecut. Pretul pentru cazare porneste de la 176 de lei de persoana pe noapte la pensiuni si poate ajunge la peste 2.000 de euro pentru o vacanta de cinci nopti la hotelurile de lux. Tarifele practicate de Revelion sunt de doua sau chiar de trei ori mai mari decat cele pentru vacanta de Craciun. Spre deosebire de alti ani, cand locurile de cazare pentru statiunile de pe Valea Prahovei erau rezervate in totalitate cu cateva saptamani inainte, anul acesta au fost locuri disponibile pana cu cateva zile inainte de Revelion. La munte se schiaza in conditii bune in Azuga, Busteni si Sinaia.

Foto: Shutterstock / Snowstorm

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri