Ford a dezvaluit primul teaser cu versiunea de performanta RS a celei de-a treia generatie Focus, ce va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Focus RS vine cu o motorizare de 2,3 litri EcoBoost de 350 CP si cu tractiune pe rotile fata.

Compania si-a propus ca pana in 2020 sa fie lansate 12 modele RS. Ultimul Focus RS a fost lansat in anul 2009 si are o istorie bogata care dateaza de la crearea primului Ford RS in 1968.

Vanzarile de vehicule de inalta performanta au crescut in toata lumea cu 14% in Europa, respectiv 70% in SUA, din anul 2009. Vehiculele performante precum Fiesta ST si Focus ST sunt dotate cu motorul Ford EcoBoost, care a castigat numeroase premii. De la introducerea motorului EcoBoost in 2009, Ford a produs peste 2 milioane de motoare EcoBoost la nivel global.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri