Vanzarile grupului Autoitalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssangyong si Maserati in Romania, au crescut cu 25% in primele sapte luni ale anului, in urma recordului de vanzari obtinut in luna iulie, au declarat reprezentantii companiei.

Autoitalia a vandut 1.073 de unitati in iunie, cu 40 la suta mai mult fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat de presa a companiei.

Pe ansamblu, volumul de vanzari Autoitalia in primele sapte luni ale lui 2006 a fost de 4.816 automobile, comparativ cu 3.846 unitati in aceeassi perioada a anului trecut.

Din volumul de vanzari al lunii iulie, 1.031 unitati apartin marcii Fiat, din care 766 asu fost autoturisme si 265 vehicule comerciale usoare. in iulie 2005, autoturismele Fiat au fost vandute in 500 de unitati, iar vehiculele comerciale usoare in 235 de unitati.

Principalul motor al cresterii a fost noua generatie Fiat Albea, care a avut vanzari de 856 de unitati in primele doua luni de la lansarea pe piata romaneasca, inclusiv 455 in iulie.

Grande Punto a inregistrat 146 unitati vandute in iulie si un total de 293 de unitati in primele doua luni de la lansarea in Romania.

La vehicule comerciale usoare, Fiat Doblo Cargo a inregistrat un volum de 140 de unitati vandute in iunie, urmat de Fiat Ducato cu 124 de unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri