Soferii din Romania trebuie sa stie ca, incepand cu data de 14 februarie, vor intra in vigoare o serie de reguli noi privitoare la utilizarea obligatorie a centurilor de siguranta si de fixare a copiilor in scaunele speciale din vehicule, noteaza Adevarul.ro.

Incepand cu data de 14 februarie 2015, intra in vigoare dispozitiile Hotararii Guvernului nr. 11 din 2015, prin care s-a transpus legislatia comunitara privitoare la normele tehnice de aplicare a dispozitiilor din Ordonanta de Urgenta nr. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, referitoare la utilizarea obligatorie a centurilor de siguranta si a sistemelor de fixare a copiilor in scaune in vehicule. Potrivit informatiilor furnizate de catre Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures, prin acest act normativ se legifereaza obligatiei conducatorilor auto de a se asigura ca persoanele minore transportate cu autoturismul poarta centuri de siguranta sau sunt fixate in scaune speciale pentru copii omologate, precum si transportul copiilor in autovehicule care nu sunt echipate cu sisteme de siguranta.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri