Consiliul Judetean Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare a drumului judetean (DJ) 193A, pe o lungime totala de aproape 50 de kilometri, iar proiectul are o valoare estimata la 122,6 milioane lei (27,7 milioane euro), cu TVA, relateaza Mediafax.

"Se vor realiza lucrarile de modernizare a drumului judetean DJ 193A Satu Mare (DJ 193) - Amati - Ruseni - Tataresti - Necopoi - Homorodu de Jos - Homorodu de Mijloc - Homorodu de Sus - Solduba - Hodisa - Socond - Ratesti (DN 19A), km 0+000(0+900) - km 49+124 (49+099), pe o lungime totala de 48,235 km, asigurarea unui sistem eficient de colectare si evacuare a apelor, amenajarea drumurilor laterale, lucrari de siguranta circulatiei", se arata intr-un anunt al institutiei.

Termenul pentru finalizarea contractului este de trei ani din momentul atribuirii. Proiectul va fi finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala, coordonat de Ministerul Dezvoltarii.

Valoarea estimata a contractului, incluzand cheltuieli diverse si neprevazute, respectiv organizare de santier, este de 98,9 milioane lei, fara TVA.
Lucrarile vor fi contractate prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut. Constructorii interesati de proiect pot depunde ofertele pana la 8 mai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri