Locul 10: Belgia

Locul 10: Belgia

Belgia este recunoscuta pentru traficul ingreunat. Soferii petrec anual in jur de 83 de ore in blocaje de trafic. Foarte multi oameni aleg sa mearga cu masina la job, pentru ca firmele din Belgia prefera sa le dea angajatilor autoturisme, intrucat impozitul este mai mic decat maririle de salarii sau bonusuri, ceea ce inseamna o multime de vehicule pe strazi, scrie therichest.com.

Sursa foto: Tupungato/shutterstock.com

Locul 9: Cehia

Locul 9: Cehia

Cand vizitati Republica Ceha trebuie sa fiti extrem de precauti pentru ca drumurile sunt periculoase, au suprafete denivelate si benzi marcate gresit. Iarna, strazile pietruite din oras sunt adevarate patinoare. Legile sunt si ele ciudate, trebuie sa ai in masina un set de becuri de schimb pentru faruri, o veste verde reflectorizanta si o trusa de prim ajutor.

Sursa foto: Ingrid Prats/shutterstock.com

Locul 8: Statele Unite

Locul 8: Statele Unite

Desi este o tara imensa si este dificil sa generalizezi conditiile de drum, in general in Statele Unite este periculos sa conduci. Peste 50% din accidentele mortale din SUA au loc din cauza autostrazilor proiectate gresit si din cauza conditiilor de drum. Din aceste motive in fiecar an mor peste 22.000 de oameni si au loc mai multe accidente decat din conducerea sub influenta alcoolului, viteza si lipsa centurii de siguranta, impreuna.

Sursa foto: Alexey Malashkevich/shutterstock.com

Locul 7: Grecia

Locul 7: Grecia

Grecia are un amestec de autostrazi noi si sisteme rutiere vechi, cai pavate si drumuri de tara in diferite stadii de reparare, cauzand conditii de condus imprevizibile in intreaga tara. Conducatorii auto nu merg cu o viteza adecvata la conditiile de drum si sunt agresivi, de aceea au loc foarte multe accidente. Indicatoarele rutiere nu sunt de ajutor si sunt greu de inteles daca nu stii limba.

Sursa foto: Krivosheev Vitaly/shutterstock.com

Locul 6: Coreea de Sud

Locul 6: Coreea de Sud

Traficul in Coreea de Sud este ca un joc periculos de Tetris. Legile rutiere nu conteaza in aceasta tara, coreeni conduc si pe trotuare. Nu doar sa fii sofer in aceasta tara este periculos ci si sa fii pieton. Este un mediu socant pentru straini.

Sursa foto: meunierd/shutterstock.com

Locul 5: Ungaria

Locul 5: Ungaria

Chiar si sa treci strada in Ungaria este periculos, pietonii sunt victime extrem de frecvent in aceasta tara. Soferii refuza sa opreasca la trecerile de pietoni, prin urmare au loc multe accidente. Nici ungurii nu obisnuiesc sa poarte centura de siguranta la volan si sunt cam nervosi.

Sursa foto: J. Lekavicius/shutterstock.com

Locul 4: Turcia

Locul 4: Turcia

Soferii turisti trec prin situatii dificile in Turcia pentru ca este atat de diferita de alte tari. Cei mai multi oameni din Turcia nu par sa ia in serios sofatul. anul trecut au fost aproximativ un milion de accidente. In zonele rurale, drumurile pot fi foarte dificile, cu gropi si denivelari. Ultimul lucru pe care l-ai dori in vacanta ar fi sa ajungi la inchisoare pentru un accident de masina pe care nici macar nu l-ai provocat tu.

Sursa foto: istanbul_image_video/shutterstock.com

Locul 3: Polonia

Locul 3: Polonia

Cu unele dintre cele mai proaste conditii de drum din lume si una dintre cele mai mari rate de furturi de masini este de evitat sa intri cu masina in Polonia. Soselele sunt inguste, in lucru, soferii trebuie sa imparta spatiul cu biciclisti, pietoni, vehicule trase de cai.

Sursa foto: Patryk Kosmider/shutterstock.com

Locul 2: Slovacia

Locul 2: Slovacia

In Slovacia, conditiile de drum sunt periculoase din cauza vremii nefavorabile, soferilor slab pregatiti si agresivi. Pentru a reduce numarul de accidente rutiere, slovacii au redus limita de viteza in localitati la 50 km/h.

Sursa foto: Jareso/shutterstock.com

Locul 1: Rusia

Locul 1: Rusia

Vara in Rusia este singura data cand poti spune ca drumurile sunt relativ sigure. Ploaia primavara inunda sosele si le transforma in canale navigabile. Conditiile de drum si blocajele din trafic creeaza o experienta stresanta soferilor in Rusia.

Sursa foto: Svetlana Arapova/shutterstock.com

Sursa foto: Songquan Deng