Salonul Auto Moto 2015 (SAM) din Piata Constitutiei, care are loc in perioada 1-5 aprilie, prezinta cateva exemplare care vor intra in colectia de masini Tiriac Collection si peste 20 de marci de masini si motociclete.

O parte dintre dealerii de masini au spus ca vor anunta discounturi vineri (Black Friday). Unii expozanti au in prezent reduceri de pret care variaza intre 500 si 2.500 de euro, precum si diverse optionale cadou.

Marcile prezente la eveniment sunt Abarth, Alfa Romeo, Citroen si gama DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, Suzuki, VW, BMW Motorrad, Ducati, Kawasaki, Suzuki, Triumph, etc. La standul Tiriac sunt expuse cateva exemplare rare: Pierce Arrow Model B din 1930, Duesenberg Model J Torpedo Berline Convertible, Chrysler Imperial, Rolls Royce Phantom III Sports Saloon, Bugatti Type 57 Coach Ventoux, Porsche 356B.

Cei de la Carguard aduc in premiera la Salonul Auto Moto din Bucuresti supercarul suedez, Koenigsegg CCX S. In 2011, acest exemplar, proiectat de inginerul suedez Christian von Koenigsegg, a atins viteza de 300 km/h in doar 21 secunde. Printre modelele scumpe sunt si Maserati Ghibli si sedanul sportiv Maserati Quattroporte, in versiunea de motorizare diesel. In premiera, este lansat modelul Fiat 500X, prezentat alaturi de 500, 500C, 500L.Koenigsegg CCX S

Un alt model nou este Seat Leon X-PERIENCE, un model 4X4. Impreuna cu varianta hatchback in cinci usi si cea coupe, Leon a primit cu ocazia generatiei actuale si o varianta break. Aceasta se poate comanda atat in varianta clasica (dotarea cu tractiune integrala fiind optionala) catssi in varianta X-PERIENCE sau chiar Cupra cu 280 CP. La Skoda, principala noutate este a treia generatie Fabia.

Standul Opel atrage atentia cu modelul cabrio Opel Cascada, noul Opel Corsa, Opel Adam, Adam Rocks, Insignia, Insignia Country Tourer si Astra Special Edition, care vine cu faruri adaptive BiXenon si lumini de zi LED, climatizare pe doua zone, computer de bord, volan imbracat in piele cu comenzi multifunctionale, la un pret de 14.914 euro cu TVA. Oferta pentru Insigna presupune cutie automata gratis pentru echiparea Cosmo.

In cadrul campaniei Black Friday, Suzuki Swift va avea un discount de 1.500 euro. Un discount de 10% va avea si Kia Carens. SUV-ul Sportage Spring Edition va fi mai ieftin cu pana la 2.500 euro. Din gama Ford, modelele care vor beneficia de un discount cuprins intre 500 si 750 euro, sunt: noul Ka, Fiesta, Focus facelift, noul Mondeo si SUV-ul Kuga. Aceste oferte promotionale sunt suplimentare Programului Rabla 2015. Pentru modelele coreene Hyundai, i10 cu instalatie GPL, i20, i30, Elantra si Santa Fe, Colina Motors ofera un discount de pana la 500 euro, aplicat la pretul cu TVA.Salonul Auto Moto

Brandul francez Citroenexpune modele C4 Picasso, C-Elysee, C4 Cactus, C4, toate fiind dotate cu motorul 1.6 HDI. Din gama premium, vor fi expuse citadina lifestyle a francezilor, Citroen DS3 si DS5 cu motorul de 2.0 litri HDI. VW a adus la editia din acest an a Salonului Auto Moto modelele Golf, Polo, sedanul VW Jetta. Mazda se prezinta la salon cu modelele Mazda2, Mazda3, Mazda6 si CX-5.

Salonul Auto Moto 2015 va fi deschis pana la 20.00 pe 1,2,3 aprilie si pana la 22.00 sambata 5 aprilie, 18.00 duminica 6 aprilie. Biletele costa 15 lei pentru zilele de miercuri, joi si vineri (1,2,3 aprilie), iar sambata si duminica (4 si 5 aprilie), pretul este de 20 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri