Compania de transport si logistica GEFCO Romania, controlata de RZD, transportatorul feroviar de stat al Rusiei, are un nou director general, Jerome Chevrolet, care preia aceasta pozitie de la Christophe de Korver.

"Romania este deja o tara cheie in strategia regionala GEFCO, devenind un hub din ce in ce mai important in zona Balcanilor. Prin cele 5 divizii - Overland, Overseas, Finished Vehicles Logistics, WRP si Customs, incercam sa oferim clientilor nostri cele mai inovative solutii multimodale si cred ca Romania are, in continuare, un potential mare de crestere", a declarat noul director general, scrie Mediafax.

Chevrolet a inceput colaborarea cu grupul GEFCO in 2007, unde ocupa in prezent si functiile de area manager pentru tarile din Balcani, respectiv de director general al GEFCO Bulgaria. Fostul director general, care a condus compania din septembrie 2010, "va urma o alta provocare profesionala", se arata in comunicat. GEFCO opereaza in 150 de tari si a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de patru miliarde euro. Compania a fost preluata de RZD de la grupul francez Peugeot.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri