Peugeot a dezvaluit la Paris conceptul Foodtruck dezvoltat de Peugeot Design Lab, studioul central de design al marcii, care este defapt un restaurant pe roti.

“Creatiile noastre isi focuseaza intreaga atentie pe utilizatori. In ceea ce priveste conceptul de Foodtruck Peugeot, am avut in vedere atat pe cei care pregatesc mancarea cat si pe cei care o consuma. Nu exista bariere intre interiorul si exteriorul noului Foodtruck, consumatorii pot vedea modul in care maestrul bucatar pregateste mancarea, fiind extrem de aproape de acesta. Ne-am dorit in acelasi timp extrem de mult sa surprindem. Atunci cand Foodtruck Peugeot ruleaza este o furgoneta compacta. Iar atunci cand Foodtruck Peugeot stationeaza, se transforma intr-un restaurant Le Bistrot du Lion, intr-o ambianta extrem de relaxanta si functionala”, a declarat Cathal Loughnane, responsabil Peugeot Design Lab.Peugeot Foodtruck

Gratie liniilor compacte conceptul Peugeot este perfect adaptat utilizarii urbane. Consolele scurte, atat in fata cat si in spate, sporesc manevrabilitatea, iar ampatamentul lung garanteaza o capacitate de incarcare remarcabila. Bistrot du Lion este format dintr-un spatiu de preparare a mancarii, un vagon de tip bistro, precum si un spatiu dedicat ambiantei muzicale, ce integreaza platforma digitala a Peugeot Music lansata recent de catre marca si care propune un web radio si playlist-uri exclusive.

Pentru ca utilizatorii sa se bucure din plin de aceasta experienta, Foodtruck-ul Peugeot integreaza intregul echipament necesar pentru a gazdui peste 30 de persoane dornice sa ia masa la Bistrot du Lion la masutele confortabile sub umbrelele de tip Umbrosa. Pasionatii de gastronomie nu pot pierde din priviri pe maestrii bucatari, gratie ecranului de 46 inch dar si a unui ansamblu de 8 difuzoare si 32 Tweetere marca FocalL amplasate strategic intre furgon si cabina, pentru o experienta acustica optima.Peugeot Foodtruck

Pentru a se asigura ca Foodtruck-ul Peugeot este perfect functional si in deplina conformitate cu normele de autorizare si igiena, Peugeot Design Lab a apelat la Euromag, specialist in food truck. Maestrii dispun la bord de 4 plite de tip grill si cu inductie, precum si de o friteuza. Sistemul de ventilatie asigura o calitate optima a aerului, in timp ce combina frigorifica de 400 litri garanteaza prospetimea alimentelor. Vitrina frigorifica de 350 de litri ofera bauturi reci, in timp ce expresorul profesional Rocket Espresso va invita sa va incheiati masa cu o cafea delicioasa.

Cu o expertiza industriala de peste 200 de ani si 125 de ani de inovatie auto, Peugeot a inaugurat in iunie 2012 Peugeot Design Lab, Studio-ul Central de Design al Marcii ce deserveste clientii externi (Bombardier Transport, Groupe Seb, Quechua, Airbus Helicopter, Corsica Sole, Micro…). Obiectivul: dezvoltarea unor strategii de marca puternice si coerente fata de clienti. Misiunea principala este aceea de a concepe produse, servicii si experiente in toate domeniile de activitate, cu exceptia industriei auto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri