Mercedes-Benz lucreaza la un pick-up de dimensiuni medii, fiind primul lansat de un producator auto premium, destinat pietelor din America Latina, Africa de Sud, Australia si Europa, unde sunt cresteri pe acest segment.

"Modelul pick-up Mercedes-Benz va contribui cu succes la atingerea tintelor de crestere globala. Vom intra pe acest segment de piata cu identitatea noastra distincta de brand si cu toate atributele specifice tuturor autovehiculelor noastre: siguranta, confort, putere si valoare”, a precizat Dr. Dieter Zetsche, presedintele Consiliului de Administratie Daimler AG si manager Mercedes-Benz Cars.

Noul model va fi lansat pana la sfarsitul acestui deceniu.

Echipa Mercedes-Benz Vans este responsabila pentru dezvoltarea noului model, pentru a lansa un Mercedes-Benz pick-up pe piata, o premiera in istoria companiei. Datorita versatilitatii, utilizarilor sale multiple, precum si sarcinii utile de aproape o tona, autovehiculele de tip pick-up sunt populare peste tot in lume si de aceea potentialul lor de vanzare este unul ridicat.

Segmentul de pick-up de dimensiuni medii trece in acest moment printr-o transformare globala. Din ce in ce mai multe pickup-uri sunt folosite in scopuri personale, iar utilizatorii comerciali, dar si cei privati, solicita din ce in ce mai mult autovehicule care sa aiba dotari si specificatii similare cu autoturismele.Mercedes-Benz este primul producator auto premium care raspunde acestei schimbari din piata, dezvoltand propriul sau pick-up.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri