Traficul pe DN 1 se desfașoara ingreunat, luni dupa-amiaza, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde s-a format o coloana de masini pe o distanta de cel putin 15 kilometri si se circula cu viteza redusa pe sensul de coborare dinspre munte, transmite corespondentul Mediafax.

Turistii care petrecut Pastele la munte se intorc acasa, astfel ca, luni dupa-amiaza, circulația pe DN 1 este ingreunata in zona statiunilor de pe Valea Prahovei.

Potrivit politistilor, pe sensul de coborare dinspre munte al DN 1, incepand din zona statiunii Busteni si pana la intrarea in orasul Comarnic, pe o distanta de cel putin 15 kilometri, masinile circula in coloana, cu o viteza medie de 30 - 40 de kilometri la ora. Pe sensul de urcare catre munte traficul rutier se desfasoara in conditii normale.

Mii de turisti au petrecut vacanta de Paste in statiunile de pe Valea Prahovei si din Brasov. Cele mai multe dintre pachetele turistice au inclus trei nopti de cazare, turistii eliberand camerele luni si pornind spre case. In aceste condiții, se asteapta ca DN 1 sa fie aglomerat intreaga dupa-amiaza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri