MOL a rebranduit 6 benzinarii Agip achizitionate anul acesta, amplasate in Bucuresti si in judetul Constanta. Alte statii sunt aproape de finalizarea introducerii elementelor specifice marcii MOL.

Grupul MOL a finalizat achizitia ENI Romania, inclusiv a retelei de benzinarii, pe 2 februarie 2015. Compania a fost redenumita MOL Ro Comert si va fuziona cu MOL Romania la o data ulterioara. Trecerea la marca MOL in reteaua preluata este un proces complex, care presupune armonizarea unor sisteme diverse. In aceste statii, cardurile MultiBonus pot fi utilizate pentru a acumula puncte de loialitate, puncte care pot fi cedate online pentru a comanda produse din catalogul MultiBonus. In reteaua extinsa, partenerii isi pot folosi cardurile de carburant MOL Gold, MOL Silver si MOL Green precum si cardurile emise de terte parti: Euroshell, DKV, UTA si E100.

Grupul MOL este o companie multinationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 40 de tari si aproximativ 29.000 de angajati in intreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experienta in explorarea si productia de hidrocarburi, cu operatiuni de productie in 8 tari si activitati de explorare in 13 tari. Grupul controleaza patru rafinarii si doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare, in Ungaria, Slovacia si Croatia. Compania are, de asemenea, o retea de peste 1.700 de benzinarii in Europa Centrala si de Sud-Est, in 12 tari, din care circa 200 in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri