T-Festival, cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei, organizat de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) are loc la Bucuresti intre 8 si 10 mai, la complexul expozitional Romexpo.

Targul va reuni cei mai mari producatori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete si echipamente. In cadrul evenimentului isi vor expune ultimele modele de vehicule si noutati Scania, Daf (EVW Holding), Mercedes Benz, Volvo, Renault, Krone (CTE Trailers), Mol Romania, Goodyear, Castrol, Oscar Downstream, Alpha Bank, AS24, Vialtis, BMW Motorrad, Motorcycle Support, scoala Auto-Moto AMI si Pro-Bike. De asemenea, vor fi organizate mai multe zone speciale dedicate posesorilor de motociclete Harley Davidson, firmelor de transport pasageri si transport marfuri, Politiei rutiere si Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

Publicul va mai putea vedea demonstratii de trial biciclete, drift camioane si motociclete, dar va putea incerca si un drive test cu camioane sau motociclete. Cei prezenti vor putea asista si la un workshop de ”Aero – Art Custom Airbrush”. Cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua transportatorilor” va fi organizata o parada de camioane si motociclete intre Romexpo si Piata Unirii si retur. Un bilet pentru o zi costa 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele 3 zile de festival se va vinde cu 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare gratuita. Biletele se gasesc in reteaua Eventim.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri