Porsche Romania si Fundatia Comunitara Bucuresti vor oferi finantari nerambursabile pentru a redesena spatii urbane, cladiri din Bucuresti, dar si pentru proiecte de ecologie, reciclare sau burse de merit, bugetul total fiind de 396.000 lei.

Gandit ca o forma de investitie pe termen lung in comunitatea locala, programul este dezvoltat pe trei directiie: design urban, eco-inovatie si excelenta in educatie. Competitiile pentru proiectele inscrise in primele doua directii strategice, Design urban si Eco-inovatie, sunt lansate marti, 26 mai, iar competitia pentru bursele de excelenta va incepe in septembrie-octombrie.

„Modul in care am ales sa ne construim campania de implicare responsabila in comunitatea locala si modul in care intentionam sa sustinem ideile tinerei generatii este o premiera pentru Porsche Romania, dar si pentru piata auto din Romania in general”, a declarat Brent Valmar si Rainer Trischak, directori generali Porsche Romania.

Incepand cu 26 mai, sunt invitate sa trimita aplicatii organizatiile, grupurile de initiativa, institutiile sau persoanele interesate sa dezvolte si sa implementeze proiecte de design urban si eco-inovatie. Pentru fiecare dintre aceste directii sunt finantate intre 1 si 5 proiecte, in functie de bugetele propuse de proiectele aplicante. Fondul total de finantare pentru fiecare dintre directii este de 122.000 de lei.

In cea de-a doua etapa, incepand cu luna septembrie, programul se va adresa copiilor si tinerilor cu rezultate de performanta in arta, design, sport si stiinte exacte. Acestia vor primi burse de excelenta in cea de-a treia directie strategica a programului, Excelenta in educatie.Bugetul pentru aceasta arie este de 122.000 de lei, urmand sa fie selectati intre 3 si 10 bursieri, in functie de nevoile acestora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri