Elon Musk: Inventing the Future

Elon Musk: Inventing the Future

Scriitorul Ashlee Vance a publicat anul acesta cartea in limba engleza "Elon Musk: Inventing the Future" cu 400 de pagini in care povesteste cum a demarat in afaceri miliardarul din spatele companiilor SpaceX, Tesla, PayPal si SolarCity. Nascut in Africa de Sud, Elon Musk a plecat in Canada pentru ca s-a gandit ca ar fi mult mai usor sa ajunga astfel in America. Pentru a face bani pentru facultate, Musk isi transforma casa in club si da petreceri fastuoase.

In cartea "Elon Musk: Inventing the Future", Ashlee Vance spune despre planurile lui Musk de a trimite oameni in spatiu, pentru a forma o colonie pe Marte. El este inspiratia din lumea reala pentru seria de filme Iron Man cu Robert Downey Junior. Fabrica SpaceX a fost folosita in filmul Iron Man 2.

Banii obtinuti in 2002 prin vanzarea PayPal, pentru 1,5 miliarde de dolari catre eBay, i-a investit in masini electrice si rachete.

Lansata in mai 2015, cartea "Elon Musk: Inventing the Future" de la editurile Virgin Books 126 lei si Ebury Press 123 lei (400 pagini) are titlul Elon Musk: How the Billionaire CEO of Spacex and Tesla is Shaping our Future, iar de la editura HarperCollins Publishers 143 lei (392 pagini) are titlul Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future.

Everything You Need to Know about

Everything You Need to Know about

O alta carte despre cariera si viata personala a lui Elon Musk este "65 Success Facts - Everything you need to know about Elon Musk" publicata in mai 2014 de Emereo Publishing. Cartea are 109 pagini si costa 223 lei.

Musk s-a nascut in 1971 in Pretoria, Africa de Sud, si a primit cetatenie americana in 2002. Mama lui este originara din Canada, iar tatal este sud-african cu origini britanice.

Spacex and Tesla Motors Engineer Elon Musk

Spacex and Tesla Motors Engineer Elon Musk

Despre ideile lui Elon Musk de a schimba lumea a scris si Matt Doeden in cartea SpaceX and Tesla Motors Engineer Elon Musk de 32 de pagini, scoasa in ianuarie 2015 de editura Lerner Publishing Group. Cartea costa 153 de lei.

Prima incercare in business a fost la 24 de ani cu o companie in IT din care a facut bani si a trecut la proiecte mai mari. Despre cum si-a construit imperiul aflati din cartea SpaceX and Tesla Motors Engineer Elon Musk.