Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50 de Cadillac si desi au trecut 65 de ani de atunci nimeni nu l-a implementat in productia de serie, scrie dreamcarz1.org.

Sistemul de parcare construit de brandul american Cadillac folosea o roata de rezerva care cobora sub masina pentru a o roti de spate in cateva secunde. Inventia este foarte practica si poate face ca o masina lunga sa fie parcata cu usurinta in locuri mici fara a face multe manevre.

Acest sistem de parcare este, probabil, cea mai eficienta inovatie cand vine vorba de parcarea laterala. Pe langa sistemul de pe Cadillac Series 62 fabricat in 1951 a mai existat un alt prototip dezvoltat de acelasi inventator si pus pe Packard Cavalier in 1953. Cadillac Series 62 a fost o serie de masini produsa intre 1940 si 1964, an in care a primit numele de Cadillac Calais si a continuat sa fie fabricata pana in 1976.

Sistem de parcare - 1951 Cadillac Series 62

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri