Mazda Motor Europe il numeste incepand cu 1 octombrie in functia de chief financial officer (CFO) pe Colin Maddocks (45 de ani), care in prezent este director financial services la Mazda Motor Europe (MME).

Maddocks il va inlocui pe Steve Robertson (62 de ani), care va prelua pozitia de senior leader pentru proiecte cheie (inainte de retragerea prevazuta in 2016). Colin Maddocks a inceput la Mazda in 2005 ca director network development si financing. In 2009 a devenit director financial services, fiind responsabil pentru strategia de servicii financiare a companiei, cu precadere in sfera relatiilor cu bancile partenere.

Din 2014 Maddocks este parte a echipei executive MME. Din noua sa functie va fi subordonat direct lui Jeff Guyton, presedinte si CEO Mazda Motor Europe. Steve Robertson s-a alaturat echipei Mazda in 2001 ca director financiar la Mazda Motors UK. Din 2005 pana in 2009 a avut o contributie majora la dezvoltarea strategiei de business a companiei, in calitate de director business strategy si, apoi, ca vicepresedinte Business Strategy & Information Systems la Mazda Motor Europe. Inainte sa vina la Mazda, Robertson a dobandit o experienta vasta in domeniul auto, ocupand mai multe functii in domeniul financiar, la Ford.

"Steve a contribuit semnificativ la succesul nostru in Europa prin infiintarea mai multor companii nationale de vanzari si prin coordonarea activitatilor de IT si financiare ale companiei. Suntem foarte bucurosi ca vom continua sa beneficiem de cunostintele si expertiza sa in proiecte cheie”, afirma Guyton. Pozitia lui Colin Maddocks va fi preluata de Stephan Reeve, actualmente Senior Manager Financial Services la MME.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri