Cei mai bogati oameni ai lumii, cu averi care depasesc zece miliarde de dolari, nu au masini de ultima ora. Dimpotriva, cei mai multi prefera modelele mai vechi
Oameni de afaceri care ar putea invirti pe degete procente bune din PIB-ul Romaniei au ales in materie de achizitii auto mai putine Ferrari sau Bugati decit, poate, ne-am fi asteptat.

Potrivit Forbes Auto, Porsche, Ford sau Lincoln sint mai cautate decit modelele in voga lansate de curind pe piata mondiala. Desigur, exista si exceptii, pentru ca unii dintre ei prefera sa treaca neobservati, tot la fel cum exista si excentricitati.

Ca intre colegi

Bill Gates, cel mai bogat om din lume, are o avere estimata de Forbes la 50 de miliarde de dolari. In virsta de 50 de ani, fondatorul corporatiei Microsoft se lauda cu trei modele Porsche. Preferatul magnatului american ramine modelul decapotabil 911, care este fabricat in anul 1999.

Gates mai are in garaj si un Porsche 997 de anul trecut, precum si o masina de curse: 959 fabricat in 1988. Acest din urma model este predecesorul supersportivei Carrera GT, al carui pret incepe de la 440.000 de dolari. Colegul de afaceri Paul Allen, ocupantul locului sase in ierarhia mondiala, s-a rezumat la modelul detinut si de Gates: Porsche 959, produs in urma cu 18 ani.

Un alt miliardar de la Microsoft, Steven Ballmer, ocupantul locului 24 in topul celor mai bogati oameni ai planetei, isi face aparitia intr-un Lincoln Continental din 1998.



Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4602&art=303&cHash=7cafbd84bc

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri