Proiectul de concesiune pe tronsonul de autostrada Comarnic-Brasov a esuat din cauza lipsei unui acord politic, a subliniat premierul Victor Ponta, precizand ca "populismul si demagogia" au distrus acest proiect.

"Proiectul Comarnic-Brasov a esuat din cauza lipsei unui acord politic pentru ca fiind vorba de o investitie majora, ca orice lucru mare care dureaza mult, trebuie sa se bazeze pe un acord si populismul si demagogia au distrus acest proiect", a declarat Ponta, precizand totodata ca proiectul "era bun pentru Romania pentru ca nu se facea din banii nostri in mod direct…asa proiectul este in SEAP, in proiectul din buget, insa va trebui sa incapa in cheltuielile bugetare".

Premierul a mai declarat ca "nu e prima data cand din demagogie si populism omoram proiecte importante", dar "important e sa avem un castigator care sa se apuce de treaba pe bani din buget", a incheiat premierul.

Autostrada A3 Comarnic - Brasov, a carei concesiune controversata a fost anulata in urma cu o luna, a fost scoasa la licitatie publica saptamana trecuta, incepand cu primele loturi dinspre cele doua capete. Este vorba de 4 km dinspre Comarnic si circa 6 km dinspre Rasnov spre Cristian (Brasov), pentru care Compania de Autostrazi estimeaza un cost de circa 71 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri