Opel primeste comenzi in Romania pentru noul Opel Astra, al carui pret porneste de la 15.600 euro cu TVA pentru versiunea Selection cu motorul de 1,4 litri 100 CP.

Toate motoarele pe benzina si diesel au o cilindree intre 1,0 litri si 1,6 litri si puteri intre 95 CP si 200 CP. Propulsorul 1.4 ecotec turbo cu injectie directa cu patru cilindri, integral din aluminiu, este disponibil cu o putere de 125 cp sau de 150 cp si asigura un cuplu maxim de pana la 245 Nm.

Pentru prima data noul Astra aduce iluminarea inteligenta cu matrice cu LED-uri IntelliLux LED Matrix (optional, 1.100 euro cu TVA) care asigura in mod automat o iluminare optima in faza de drum, fara a-i orbi pe ceilalti soferi. Pachetul Innovation ce include Navi 900 IntelliLink si sistemul IntelliLux LED® Matrix este disponibil pentru 1.300 euro cu TVA.

Pachetul cu scaun pentru sofer cu masaj, reglabil pe 16 directii, cu memorie, incalzire si ventilatie si scaun pasager cu incalzire si ventilatie este disponibil la pretul de 2.300 euro cu TVA. Alte optiuni sunt scaune spate incalzite sau comenzi pe volan si volan incalzit.Opel Astra

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri