Iulian Matache, ministrul Transporturilor, este invitat la Adevarul Live. Incepand cu ora 14.00, oficialul abordeaza teme de imediata actualitate din domeniul transporturilor si infrastructurii, cum ar fi stadiul lucrarilor la proiectele de autostrazi, pregatirea pentru iarna, negocierile cu sindicalistii din sectorul feroviar sau absorbtia fondurilor europene.

Iata principalele declaratii ale ministrului Transporturilor:

  • Anul trecut, absorbtia fondurilor europene pe transporturi a fost de 58%, acum va fi de 73-75%. Au fost greseli care au dus la intarzieri, sper sa nu se mai repete in viitor
  • Autostrada Sibiu-Pitesti: la jumatatea anului 2016 vor incepe efectiv lucrarile. Pana atunci, vor fi dezbateri locale in fiecare judet strabatut de acest tronson, pentru a identifica eventualele probleme punctuale. Sunt cinci tronsoane, din care doua sunt capetele, la sfarsitul anului vom avea caietele de sarcini si vom putea demara licitatiile pentru sectoarele de capat, astfel ca la jumatatea anului sa inceapa efectiv lucrarile.

Citeste ce a mai declarat ministrul Transporturilor pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri