Mitsubishi va lansa la Paris a patra generatie a lui Pajero. Desi la exterior seamana cu precursorul sau, interiorul si partea tehnica sunt schimbate in totalitate.
Noul Mitsubishi Pajero va fi lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris. Este a patra generatie a clasicului off-roader Mitsubishi, unul dintre cele mai vandute modele de teren create vreodata: 2.5 milioane de exemplare vandute de la debutul sau pe piata, in 1982.

Printre noutatile principale se numara un nou motor turbodiesel de 3.2 litri cu patru cilindri si injectie directa care scoate 170 de cai si un motor V6 de 3.8 litri pe benzina. O alta premiera este sistemul de tractiune integrala Super Select 4WD-II, care dispune de posibilitatea de cuplare cu un pachet de control al tractiunii ASTC*2. Sunte reinnoite plansa de bord si multe dintre elementele din habitaclu, desi exteriorul este aproape identic cu cel al generatiei precedente.

Acelasi Salon Auto de la Paris va fi gazda versiunii Pajero Evolution, modelul care va concura in viitoarea editie a Raliului Paris-Dakar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri