Cel mai prost trafic de pe glob este pe un bulevard din orasul Manila din Filipine, care este urmat indeaproape de Rio de Janeiro, Sao Paulo si Jakarta, la polul opus fiind Olanda, Slovacia, Suedia, Cehia si SUA unde se circula destul de bine, scrie cnnphilippines.com.

In jumatate dintre orasele analizate, media de viteza a masinilor pe sosele a fost mai mica de 63 de kilometri pe ora.

Potrivit utilizatorilor Waze, in Manila stai foarte mult in trafic pentru a ajunde de acasa la birou, timpul mediu fiind de 45,5 minute, in timp ce in Jakarta timpul mediu de calatorie este de 42,1 minute. Filipine este si tara cu o calitate proasta a soselelor fiind pe locul 13 in lume. Tot aici, drumurile de mare viteza sunt aproape inexistente.trafic rutier

Pe de alta parte, Filipine este tara care ofera cele mai multe servicii pentru soferi, cum ar fi benzinarii, service-uri si spatii de parcare. Este si a patra cea mai sigura tara pentru soferi, atata timp cat mai mult stau blocati in trafic decat conduc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri