Orange Romana a introdus in flota patru masini electrice, Renault ZOE, in sistem de leasing operational prin ALD Automotive.

Modelul Renault ZOE este 100% electric si poate fi incarcat complet in 6-7 ore in parcarea Orange, in timp ce angajatii sunt la birou. Autonomia este cuprinsa intre 100 km si 150 km (in functie de stilul de condus al soferului si factorii de mediu), iar viteza maxima este de 130 km/h.Renault Zoe

“Livrarea primei flote de masini electrice in leasing operational este un moment important pe plan local pentru ca demonstreaza interesul concret al companiilor pentru ecologizarea parcurilor auto. Sper ca deschiderea companiilor catre flotele electrice sa determine si o reactie din partea autoritatilor, care sa demareze proiecte de infrastructura pentru sustinerea utilizarii acestor tipuri de autovehicule,” a declarat Shane Dowling, director general al ALD Automotive Romania.

Orange Romania este prima companie din tara care introduce masini electrice in flota auto. In 2012, grupul Orange a fost cel dintai client corporate al companiei Renault pentru masini electrice, care au fost achizitionate pentru deplasarile angajatilor. Angajamentele pentru 2020 asumate de Orange la nivel de grup sunt aliniate la directivele Uniunii Europene si presupun reducerea cu 15% a energiei consumate si diminuarea cu 20% a emisiilor de carbon fata de anul 2006.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri