Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a suspendat lucrarile de constructie la doua sectiuni ale lotului 4 al autostrazii Lugoj - Deva, din cauza lipsei autorizatiei de constructie.

Lucrarile au fost suspendate pe sectiunile C si D, de la km 88 la km 99+500.

Decizia a fost luata in urma efectuarii unui control al Inspectoratului de Stat in Constructii, a anuntat CNADNR. Acordul de mediu aferent tronsonului de autostrada Lugoj - Deva a fost revizuit in data de 24 decembrie 2013, fiind emis pentru intreg tronsonul de autostrada.

Pentru sectiunile A si B a fost emisa autorizatia de construire in data de 15 octombrie 2014.

"Referitor la sectiunile C si D, mentionam ca Proiectul Tehnic aferent a fost avizat cu intarziere in cadrul CTE-CNADNR din cauza identificarii unor probleme, respectiv: cimitirul neautorizat de la km 90+275 - km 90+315, halda de cenusa si zgura de la Mintia, km 93+300 - km 94+300; stabilitatea versantului de la km 96+620 - km 97+750, amenajarea Nodului Rutier de la Soimus - km 99+500, existenta Pesterii Tunel cu lilieci in aproprierea localitatii Soimus, in culoarul expropriat in zona km 97+200", se arata intr-un comunicat al CNADNR.

CNADNR precizeaza ca a solicitat antreprenorului (asocierea Tehnostrade - Spedition UMB) transmiterea tuturor modificarilor aduse proiectului fata de acordul de mediu emis in data de 24 decembrie 2013, intrucat este necesara revizuirea acestuia.

"Specificam ca un impediment deosebit in realizarea unui proiect de maxima importanta este tocmai aceasta reluare a intregului mecanism de obtinere a Acordului de Mediu si implicit a Autorizatiei de Constructie, cand de fiecare data la proiect sunt aduse modificari generate de astfel de probleme aparute in teren", arata CNADNR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri