Back to the Future II - We Don't Need Roads (Inapoi in viitor II – Nu avem nevoie de drumuri) este filmul american turnat in urma cu 26 de ani in care Marty Mcfly si Doc Brown calatoreau in timp, in ziua de astazi, 21 octombrie 2015, unde masinile zburau iar reclamele stradale erau holograme.

A doua parte a francizei filmului de calatorie in timp a fost realizata in 1989 de Universal Studios, Nintendo si Pepsi, iar actorii se teleportau in viitor in oraselul Hill Valley cu o masina Delorean, scrie theguardian.com.

Calatoria in timp, pe 21 octombrie 2015, a reusit sa previzioneze doar cateva lucruri din prezent, filmul nu a reusit sa prevada internetul, telefoanele mobile sau moda. In film apar si hainele care se usuca rapid, aceasta tehnologie nu este inca prezenta.

Totusi, scriitorul Bob Gale a reusit sa intuiasca cateva inventii ale viitorului, precum ochelarii Google, scanerele, robotii, ecranele plasma sau dronele. Sunt si manageri care spun ca filmul ar fi stabilit tendintele in ceea ce priveste tehnologia viitorului.

Masini zburatoare exista in prezent, chiar daca sunt raritati si arata mai mult ca un avion de mici dimensiuni. Masinile zburatoare nu vor fi disponibile prea curand pentru ca ar provoca haos.

Noile modalitati de calatorie prezise in Back to the Future Part II sunt inca plafonate pentru ca oamenii sunt prea ingrijorati de siguranta lor. Timid, isi fac prezenta monociclurile electrice sau modelele Segway.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri