Rob Khazzam, responsabil pentru lansarea Uber in tarile din regiune, a declarat intr-un interviu la evenimentul Microsoft Summit ca vrea sa intre si in alte orase din Romania, scrie startupcafe.ro.

“Da, am vrea si cred ca s-ar putea intampla in 2016. Am vizitat cateva orase, am participat la conferinte acolo si incercam sa vedem ce nevoi exista si cum ar arata serviciul nostru acolo. Insa nu avem nimic concret. .(...) Ramane insa sa decidem cand vom face pasul si cu ce produs”, a declarat Rob Khazzam.

Wall-Street.ro a aflat ca aceste orase ar fi Timisoara si Cluj.

Uber are patru angajati in Romania, iar numarul de soferi parteneri este tinut secret de catre companie. Timpul mediu de asteptare pentru o masina este de sub 6 minute in afara orelor de varf. In Romania, Uber, aplicatia mobila de taximetrie, a intrat in februarie acoperind in prima faza zonele centrale din Bucuresti.

Uber, cu sediul in San Francisco, este implicata in mai multe procese la nivel mondial, intentate de soferii de taxi care sustin ca aceasta companie evita respectarea reglementarilor in vigoare pentru serviciile de transport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri