Primul SUV Jaguar, F-Pace, va ajunge pe piata anul viitor la un pret intre 48.000 euro si 92.000 euro, cu motorizari intre 180 si 380 CP, devenind concurent cu BMW X3 si Porsche Macan.

Britanicii au pregatit si o editie speciala denumita First Edition care va costa 92.000 de euro si vine cu un motor diesel de 3 litri 300 CP, transmisie automata in 8 trepte, tractiune integrala si jante de 22 inch. Doar 2.000 de unitati vor fi disponibile la nivel global, din care 200 de unitati vor ajunge la britanici. Alte niveluri de echipare sunt: Prestige, R-Sport, Portfolio si S.Jaguar F-Pace

Pe lista de motorizari sunt pe langa cel diesel de 3 litri 300 de cai putere si un motor de 2 litri diesel 180 CP, precum si un 3 litri benzina de 380 CP. Motorul de benzina va fi cel mai puternic si va accelera in 5,5 secunde pana la 100 km/h.

Jaguar F-Pace

Primul SUV Jaguar se lauda cu o structura usoara din aluminiu, faruri LED adaptive, sistemele Adaptive Surface Response, Intelligent Driveline Dynamics,Torque Vectoring, Adaptive Dynamics, Configurable Dynamic, si un ecran tactil de 10,2 inch sub forma de tableta, posibilitatea de a conecta 8 dispozitive la hotspotul WI-FI, un panou de bord HD de 12,3 inch cu patru teme vizuale si display de navigatie 3D full-screen.

Noul model va avea 4,73 metri lungime, un ampatament de 2,87 metri lungime si un portbagaj de 650 litri. Greutatea va fi de 1.66o kg pentru modelul diesel de 2 litri 180 CP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri