Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, astazi, la dezbaterile asupra bugetului, ca se fac studii privind modul in care va fi legata Capitala de Aeroportul Henri Coanda, afirmand ca trebuie evitate investitiile de tipul "elefantilor albi", care sunt apoi abandonate.

Intrebat, in cadrul dezbaterilor asupra bugetului Ministerului Transporturilor, despre solutiile pe care le ia in calcul institutia pentru a pune la punct infrastructura de transport intre Bucuresti si Aeroportul International Henri Coanda, Costescu a spus ca se fac "studii de trafic", arata Mediafax. Potrivit oficialului, exista doua variante luate in calcul in acest moment, respectiv o legatura feroviara sau construirea unei linii de metrou. Ministerul asteapta rezultatul studiilor comandate.

Ministrul a precizat insa ca trebuie gasita o solutie pe termen lung, pentru ca orice investitie demarata si finantata sa nu fie apoi abandonata din diferite motive, dand exemplul stadioanelor de fotbal construite in Brazilia. "Nu vrem sa facem investitii de genul elefantilor albi. Stiti cum a fost in Brazilia cu stadioanele de fotbal construite pentru campionatul mondial de fotbal, apoi abandonate si devenite loc de joaca pentru maimute", a spus Dan Costescu.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri