Compania Dolo Trans Olimpic, din Pitesti, a achizitionat in acest an cea mai mare flota de de camioane Mercedes-Benz , 79 de unitati fiind deja livrate in 2015, in timp ce alte 45 de unitati urmeaza in 2016.

"In 2015 putem afirma ca ponderea flotelor din totalul livrarilor noastre, fata de vanzarea de tip retail, a crescut comparativ cu anul trecut. Precum Dolo Trans Olimpic, majoritatea clientilor nostri «de casa» au facut achizitii anul acesta, fie din nevoia de innoire a parcului, dar si pentru extinderea flotelor. 2015 a fost un an in care ne declaram multumiti de rezultatele realizate de echipa noastra si speram ca vom incheia anul tot in pozitie de lider de piata", a declarat Ovidiu Pintilie, Sales & Marketing Manager Trucks in cadrul Mercedes-Benz Romania, potrivit unui comunicat al companiei, scrie Mediafax.

Mercedes-Benz Romania a fost lider de piata anul trecut. Valoarea camioanelor precum cele cumparate de Dolo Trans Olimpic variaza pe piata din Romania intre 85.000 si 100.000 de euro, in functie de specificatii si numarul de unitati comandate.

In urma livrarilor, Dolo Trans incheie anul 2015 cu o flota de 146 de camioane. Pentru anul viitor, compania intentioneaza sa-si continue extinderea si isi pregateste mutarea intr-un nou sediu.

Dolo Trans Olimpic, detinuta de Cristian Dolofan, a debutat in piata romaneasca de transport de marfuri pe distante lungi spre finalul anului 2011, cu o flota de cinci camioane de marfuri generale si alte trei transportoare auto. In 2014, compania cu sediul in Pitesti a inregistrat o cifra de afaceri de 38 de milioane de lei, iar in prezent numara 171 de angajati. Brand-ul principal din flota auto este Mercedes-Benz, cu modele de camioane din gama Actros si Atego, in diverse specificatii.

In prima jumatate a anului 2015, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 21 milioane de lei, si estimeaza ca in acest an va depasi rezultatele din anul anterior.

Dolo Trans vizeaza o extindere constanta pana in 2018, atat in numarul de camioane pe care le foloseste, cat si in numarul de soferi. Compania preconizeaza ca in urmatorii doi-trei ani va reusi sa atinga un echilibru intre cerere si oferta, cea dintai fiind acum mai mare.

Pentru 2016, compania pregateste un nou sediu, in care va investi in total peste 13 milioane de lei, si care va fi dedicat mai ales spatiului pentru birouri administrative. De asemenea, compania mai are deschise un service RAR multimarca, un service autorizat LOHR si o tinichigerie. Pentru anul viitor este in pregatire si deschiderea unei vopsitorii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri