Primaria metropolei italiene Milano a decis, din cauza nivelului ridicat al poluarii, interzicerea totala a circulatiei autovehiculelor timp de trei zile, in perioada 28-30 decembrie, intre orele 10.00-16.00, informeaza site-ul TGcom24.Mediaset.it.

Decizia Primariei Milano vizeaza toate autovehiculele, cu exceptia celor de transport in comun si de aprovizionare. Circulatia autovehiculelor va fi interzisa in orasul Milano pe 28, 29 si 30 decembrie, in intervalul orar 10 - 16, a transmis Primaria metropolei din nordul Italiei, scrie Medi, potrivit Mediafax.

Autoritatile milaneze au cerut masuri similare din partea altor orase ale regiunii Lombardia, situata in nordul Italiei. Autoritatile au adoptat masuri pentru incurajarea utilizarii transportului in comun, biletele pentru o zi costand, pana la sfarsitul anului, doar 1,50 euro.

Saptamana trecuta, autoritatile italiene au luat masuri speciale in zona metropolitana Milano, din cauza nivelului mare al poluarii care dureaza de peste 30 de zile, Primaria milaneza interzicand circulatia vehiculelor cu motoare diesel euro 3, conform cotidianului Corriere della Sera.

Poluarea a atins cote alarmante in zona metropolitana Milano (nordul Italiei), fiind peste limitele maxime admise de peste 30 de zile consecutive. Autoritatile au stabilit ca este vorba de cea mai grava situ4atie inregistrata in nordul Italiei in ultimii patru ani.

Sursa foto: PHOTOCREO Michal Bednarek / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri