Fabrica Ford Craiova l-a numit pe John Oldham director general, inlocuindu-l pe Jan Gijsen, care s-a ocupat de operatiunile Ford din Romania in ultimii cinci ani.

John Oldham, cu o experienta de peste 35 de ani in cadrul Ford Marea Britanie si Ford Europa, a fost numit si presedinte al Ford Romania. John este la Craiova din 2013 cand a devenit manager al Uzinei de Motoare, conducand o echipa de peste 1.000 de angajati, iar in 2015 a fost numit asistent director de Productie, Ford Romania, supervizand atat operatiunile privind productia de motoare, dar si cea de vehicule.

Jan Gijsen ocupa acum functia de director al Diviziei de Transformare Europeana in Productie, Ford Europa. In timpul mandatului lui Gijsen, Ford a lansat oficial la Craiova productia de B-MAX si a motorului EcoBoost de 1 litru.

Schimbari in managementul Companiei Nationale de Vanzari Ford Romania

O schimbare a avut loc si in managementul Companiei Nationale de Vanzari Ford Romania, Attila Szabo fiind numit director general in locul lui Valerio Brenciaglia, care a fost numit director al Diviziei de Relatii cu Clientii in cadrul Ford Italia.

Attila Szabo

Attila Szabó s-a alaturat echipei globale Ford in 2001, iar in 2003 s-a alaturat echipei de vanzari ocupand mai multe functii, inclusiv director de Vanzari Flote al Ford Ungaria si EDM (European Direct Markets). In ultimii 7 ani, a lucrat pentru Divizia de Marketing a Ford Europa, si recent a condus una din cele mai mari echipe ale acestei divizii in calitate de manager preturi, fiind responsabil pentru 10 piete europene, inclusiv Marea Britanie, Germania, Italia, Franta si Spania.

Ford a infiintat Compania Nationala de Vanzari din Romania in august 2010, la doi ani dupa ce a preluat uzina din Craiova, unde compania a investit pana acum peste 1 miliard de euro in productia de motoare si vehicule, transformand astfel fabrica intr-una din cele mai moderne si competitive facilitati de productie pe care compania le detine in prezent. In decembrie 2015, Ford a sarbatorit productia a 1 milion de motoare EcoBoost de 1 litru, produse la fabricile din Craiova si Koln.

Prin reteaua nationala de dealeri din Romania, Ford este prezent in 37 de locatii in toata tara, dintre care doua FordStore, inaugurate anul trecut in decembrie. Fiecare FordStore are un Lounge Vignale, o zona dedicata si exclusiva pentru clientii Vignale. Lounge-ul Vignale este un spatiu semi-privat unde clientii pot experimenta in voie serviciile personalizate Vignale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri