Traficul rutier va fi restrictionat, duminica, pana la ora 18.00, in Piata Victoriei, unde va avea loc un miting de protest al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, care a anuntat ca la miting vor participa aproximativ 25.000 de persoane.

Duminica, intre orele 11.00 si 18.00, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va organiza un miting in Piata Victoriei din Capitala, la care anunta prezenta a aproximativ 25.000 de persoane , conform Mediafax.

Jandarmeria Capitalei a anuntat, vineri, intr-un comunicat de presa, ca din cauza acestei actiuni de protest duminica, incepand cu ora 07.30, va fi restrictionat traficul rutier pe Sos.Kiseleff, intre strazile Arh.Ion Mincu si Piata Victoriei.

In Piata Victoriei, se va circula pe doua benzi de mers, intre bulevardul Aviatorilor si Calea Victoriei, respectiv bulevardul Lascar Catargiu. Pe sensul de circulatie din Piata Victoriei, relatia strada Buzesti - Soseaua Nicolae Titulescu, catre Calea Victoriei, respectiv catre bulevardul Lascar Catargiu, traficul va fi inchis pana la ora 18.00. Pe strada Paris, traficul va fi directionat doar spre bulevardul Aviatorilor, iar pe breteaua Iancu de Hunedoara traficul rutier va fi directionat doar spre bulevardul Aviatorilor.

Ca rute alternativa, Brigada Rutiera recomanda bulevardul Aviatorilor - bulevardul Beijing - strada Nicolae Caramfil - bulevardul Aerogarii - DN1 si bulevardul Ion Mihalache - bulevardul Maresal Averescu - bulevardul Marasti - Piata Montreal - DN1.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri