Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va deschide, incepand cu data de 4 februarie, circulatia tramvaielor pe soseaua Pantelimon, potrivit unui anunt la Regiei.

In acest fel, in urma finalizarii lucrarilor de infrastructura efectuate pe Sos. Pantelimon (tronsonul cuprins intre Bd. Ferdinand si Bd. Chisinau), incepand cu data de 04.02.2016, se reia circulatia tramvaielor 14 si 36 pe aceasta artera.

Linia 14 va reveni pe traseul anterior, intre terminalele Piata Sf. Vineri si Faur Poarta 4, pe Str. Sf. Vineri, Bd. Corneliu Coposu, Cal. Calarasilor, Str. Traian, Bd. Ferdinand, Sos. Pantelimon, Bd. Chisinau, Bd. Basarabia, Bd. 1 Decembrie 1918.

Linia 36 va reveni pe traseul de baza, intre terminalele Platforma Industriala Pipera si Republica, pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Sos. Petricani, Bd. Lacul Tei, Str. Maica Domnului, Str. Reinvierii, Str. Turmelor, Sos. Colentina, Str. Ziduri Mosi, Sos. Pantelimon, Bd. Chisinau, Bd. Basarabia.

Pe Soseaua Iancului, artera aflata si ea in programul municipal de modernizare a infrastructurii, RATB va continua efectuarea de probe cu tramvaie de serviciu.

Dupa reluarea circulatiei tramvaielor pe Sos. Pantelimon, linia naveta 614 se desfiinteaza, incepand cu data de 05.02.2016.

Calatorii care detin abonamente pe linia 614 vor putea utiliza aceste titluri de calatorie, pana la expirare, pe liniile care au traseu comun cu cel pe care a functionat linia 614.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri