New Kopel Group, subsidiara holdingului Shlomo Group din Israel, cu activitati in leasing operational, inchirieri de masini, vanzari de autoturisme noi si rulate, vrea sa intre anul acesta pe piata de real estate din Romania si se asteapta la afaceri in crestere cu 10% in 2016 din auto.

Grupul a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 25 de milioane euro si se asteapta ca anul acesta sa depaseasca 27 de milioane de euro. Obiectivul de vanzari urmareste comercializarea a cel putin 1.500 de autoturisme noi si second-hand prin intermediul Opel Union Motors (autoturisme noi) si Sixt SH (second hand).

“Pentru noi, 2016 este urmatorul pas in provocarile de business pe care ni le-am proiectat. Ne conducem afacerea cu motoarele turate, un argument pentru cresterea cotei de piata la 7%, pe zona de leasing operational. Ne vom concentra pe serviciile de management al flotei, o zona neexploatata de noi pana acum, avand ca obiectiv o crestere cu 20% a businessului, incepand cu flota si portofoliul de clienti, pana la atingerea obiectivului de vanzare a 1.500 de masini noi si second-hand, anul acesta”, a declara Hezi Shayb, CEO New Kopel Group.

Pe piata de inchirieri de masini, compania Sixt Rent a Car a raportat anul trecut o crestere de 9%, la o cifra de afaceri de 3 milioane de euro si o flota de 600 de masini. Anul acesta, New Kopel vrea sa isi mentina acest procent de crestere si sa ajunga la o flota 750 de autoturisme.

In leasing operational, Sixt are 2.500 de autoturisme in administrare si isi propune o crestere de 7% anul acesta la aproape 2.700 de masini. Clientii New Kopel Group, care detin contracte de leasing operational, sunt companii din arii precum: farma, FMCG, constructii, dezvoltare, auto, IT etc.

Anul trecut, compania cu 140 de angajati a lansat programul "Prima masina second hand", care are conditii de creditare fiind asemanatoare cu programul guvernamental "Prima masina".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri