Operatorul de servicii logistice UPS anunta un nou zbor cargo, din Koln/Bonn, Germania, catre Cluj-Napoca, si deschiderea unui centru operational in Cluj.

Noul zbor cargo conecteaza 44 de orase din opt judete situate in regiunea de centru-nord a Romaniei la hub-ul european din Koln/Bonn, Germania, oferind astfel ore maxime mai tarzii de preluare a expeditiilor de export aeriene.

"Prin extinderea orelor maxime de preluare a expeditiilor, venim in intampinarea nevoilor companiilor multinationale si ale IMM-urilor care au in vedere extinderea pe pietele internationale. UPS poate acum sa le ofere companiilor din regiunea de centru-nord a Romaniei pana la cinci ore suplimentare de productie, datorita extinderii orei maxime de preluare a expeditiilor", a declarat Daniel Carrera, presedintele UPS pentru Europa de Est.

Cele opt judete in care au fost extinse orele maxime de preluare a expeditiilor internationale de export aerian sunt: Alba, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Mures, Salaj, Satu Mare si Sibiu.

Regiunea de centru-nord a tarii este hub de productie pentru companii multinationale si IMM-uri in domenii precum automotive, textile si productie industriala.

Noul centru operational de la Cluj-Napoca urmeaza imbunatatirii serviciului de export pentru expeditiile preluate din patru judete din estul Romaniei (Bacau, Iasi, Neamt si Vaslui), precum si deschiderii noului centru operational din Timisoara. UPS a imbunatatit recent serviciul de import oferit in doua centre importante de business din vestul si centrul tarii, Oradea, respectiv Sibiu.

Anul trecut, serviciul UPS Worldwide Express Freight a fost extins in Romania, oferind livrare door-to-door pentru transporturile internationale de marfuri paletizate, de peste 70 de kg, in 1-3 zile.

UPS este prezent pe piata din Romania din 1990 si opereaza in mod direct incepand cu anul 2008. Centrele UPS din Romania se conecteaza la reteaua globala UPS prin intermediul zborurilor zilnice dedicate de pe aeroporturile Otopeni, Timisoara si Cluj-Napoca. UPS Romania are aproximativ 140 de angajati si o flota compusa din 100 de autovehicule.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri