Tiriac Auto Rulate, businessul cu masini second-hand demarat in august 2007 de grupul Tiriac, a fost relocat in Bucuresti la doua dintre sediile Tiriac Auto, in Bulevardul Expozitiei si in Baneasa, pentru a face loc unui proiect nou pe platforma din Otopeni.

"Businessul Tiriac Auto Rulate nu s-a inchis, ci a fost relocat pe platforma din Bulevardul Expozitiei si in Baneasa, in cadrul Tiriac Auto, devenind astfel mai accesibil pentru clienti. In plus, s-au realizat o serie de investitii in zona de online, unde s-a dezvoltat o sectiune dedicata autoturismelor rulate in cadrul site-ului tiriacauto.ro. Exista proiecte pentru platforma din Otopeni, dar acestea sunt inca in studiu, avand in vedere ca divizia de auto rulate a fost relocata cu foarte putin timp in urma", au declarat pentru wall-street.ro reprezentantii Tiriac Holdings.

Parcul Tiriac Auto Rulate variaza intre 300 si 400 de masini, dintre care 90% au o vechime mai mica de cinci ani. Autoturismele provin exclusiv de pe piata interna. Anual, vanzarile de masini rulate au fost in jur de 1.500 de unitati, rezultand o cifra de afaceri de circa 14-15 milioane de euro.

In 2012, divizia de masini rulate a Tiriac si-a aliniat imaginea corporate la noua identitate vizuala a Grupului Tiriac, care a fost rebranduit in toamna 2011. Grupul Tiriac este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de business din Romania, avand activitati in domenii precum cel auto, imobiliar si aerian.

Tiriac Auto detine in portofoliu sase branduri, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Ford, Mitsubishi si Mercedes-Benz. In prezent, reteaua de distributie si service Tiriac Auto numara 65 de reprezentante mono-brand sau multi-brand.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri