Auto Italia a adus in Romania noul sedan Fiat Tipo, care are un pret de pornire de 12.200 euro cu TVA pentru motorizarea de 1,4 benzina 95 CP. Pana la finalul lunii martie, pretul este de 10.990 euro cu TVA.

Fiat Tipo vine cu doua motorizari diesel (1,3 litri 95 CP, 1,6 litri 120 CP) si una pe benzina (1,4 litri 95 CP). Incepand din martie va fi disponibila si motorizarea de 1,6 litri benzina 110 CP cu transmisie automata in 6 trepte.

Tipo va fi oferit in patru configuratii de baza, Tipo, Pop, Easy si Lounge, la care se adauga si o versiune de lansare Opening Edition care costa 12.500 euro cu TVA.

Fiat Tipo

Editia limitata are o motorizare de 1.4 benzina 95 CP, transmisie manuala, aer conditionat, airbag-uri frontale sofer si pasager, airbag-uri laterale si cortina, geamuri anterioare si posterioare actionate electric, oglinzi retrovizoare actionate electric, cu dezaburirie, bancheta posterioara divizata 60/40, rabatabila, sistem de prindere Isofix pentru locurile posterioare, cotiera anterioara, senzori de parcare posteriori, proiectoare de ceata, ESP, sistem de infotainment Uconnect cu MP3 player, port USB si AUX, conectivitate Bluetooth, comenzi pe volan si jante din aliaj de 16 inchi.

Fiat Tipo

Fiat Tipo are 4,54 metri lungime, 1,79 metri latime si 1,49 metri inaltime. Noul model Fiat are un portbagaj de 520 de litri si spatii de depozitare in habitaclu insumand 12 de litri.

Noul model are suspensie independenta de tip MacPherson pentru puntea fata si o solutie semi-independenta cu bare de torsiune pentru cea posterioara.

Dezvaluit initial sub conceptul Ægea Project, Tipo este proiectat la Centro Stile Fiat din Torino, produs in Turcia si vandut in peste 40 de tari din regiunea EMEA. Modelul este asamblat la uzina Tofas, din Bursa. Sedanul compact va fi succedat de variantele hatchback si break.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri