Autostrada A1 Pitesti-Sibiu, cel mai asteptat proiect de infrastructura la nivel national, va fi gata cel mai probabil la finalul anului 2021, in contextul in care, luna trecuta, ultimul termen dat de compania de drumuri era anul 2020.

"Am analizat in amanunt evolutia proiectului si finalizarea intregului proiect intre Pitesti si Sibiu, iar constructia acestuia va fi gata la finalul anului 2021. Capetele autostrazii, loturile 1 intre Pitesti si Curtea de Arges si lotul cinci vor fi gata in 2020", a declarat Catalin Homor, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), pentru ZF, conform Mediafax.

Conform ZF, CNADNR a anuntat ca va constitui un colectiv de lucru care sa revizuiasca si sa actualizeze studiul de fezabilitate pentru autostrada Pitesti-Sibiu, de 116 kilometri. Pentru acest tronson de autostrada a mai fost facut un singur studiu de fezabilitate, in 2008, insa avizele luate pentru acesta au expirat.

Sibiu-Pitesti este una dintre cele mai asteptate autostrazi din Romania, inclusiv de catre cea mai mare companie din Romania, Dacia, care este si cel mai mare exportator la nivel national. Lucrarile ar urma sa inceapa in 2016, intai 10 kilometri dintre Sibiu si Boita, apoi 31 de kilometri dintre Pitesti si Curtea de Arges.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri