Renault a adus in Romania sedanul Talisman, inlocuitorul celei de-a treia generatii Laguna si a modelului Latitude, la un pret de pornire de 21.800 euro cu TVA pentru motorizarea diesel de 1,5 litri 110 CP.

Renault Talisman

Gama de propulsoare mai include un 1,6 litri diesel 130 CP (22.900 euro cu TVA) sau 160 CP (27.550 euro), precum si un 1,6 litri benzina 200 CP (29.900 euro cu TVA). Transmisia automata cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte vine cu dieselul de 160 CP, iar cea cu 7 trepte cu motorul pe benzina de 200 CP.

Noul model de segment D, desenat de Laurens van den Acker, seful departamentului de design de la Renault, este realizat pe platforma CMF-CD si are un ampatament de 2,81 metri, 4,85 metri lungime, 1,87 metri latime, 1,46 metri inaltime si un portbagaj de 600 de litri.

Talisman are la interior o tableta cu touchscreen asezata vertical cu un ecran de 4,2 inch, 7 inch sau 8,7 inch, sistemul Surround Sound Bose, sistemul 4Control cu amortizoare reglabile electronic, scaune fata ventilate, cu masaj si incalzire.

Renault Talisman

Primul nivel de echipare are in standard faruri de zi cu tehnologie LED, cruise control, frana de parcare asistata, sistem de asistenta la pornirea din rampa, senzori de ploaie si de lumina, tablou de bord digital TFT 7’’, oglinzi retrovizoare reglabile electric si degivrante, climatizare automata bi-zona cu senzor de toxicitate, Stop&Start.

Nivelul de echipare Zen propune ca echipamente standard in plus fata de prima versiune: tehnologia Multi-Sense, scaun pentru sofer reglabil manual pe inaltime cu reglaj electric lombar si functie de masaj, scaun pentru pasagerul din fata reglabil manual pe inaltime si lombar, senzori de parcare fata/ spate, geamuri electrice fata si spate cu impuls, volan si schimbator de viteze imbracate in piele, Renault R-Link 2, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 7''si jante de aliaj Bayadère de 17''.

Versiune de echipare Intens vine cu: faruri full Led Pure Vision cu functie cornering light si stopuri spate tip LED cu efect 3D, senzor de avertizare pentru unghiul mort, sistem de inchidere si demaraj "maini libere" tip "Full Magic", lumina de intampinare sub oglinzile exterioare, scaun pentru sofer reglabil electric, cu functie de memorare si reglaj electric lombar, functie de masaj si ventilatie, scaun pentru pasagerul din fata reglabil electric, cu reglaj electric lombar, functie de masaj si ventilatie, scaune fata si volan cu functie de incalzire, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 8,7'', ambianta de lumini interioare si jante de aliaj Duetto de 18''.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri