Politistii au dat amenzi de peste trei milioane si jumatate de lei in doua zile, peste 8000 din sanctiuni vizandu-i pe soferi, a informat Politia Romana.

Politia Romana a anuntat ca vineri si sambata au fost date amenzi in valoare de 3.818.434 de lei si au confiscat bunurilor a caror valoare se ridica la 88.151 lei, in urma actiunior desfasurate pentru siguranta cetatenilor. De asemenea, "pentru neregulile constatate in trafic, politistii au aplicat 8.244 de sanctiuni contraventionale, 2.973 pentru depasirea limitelor legale de viteza, iar 100 pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice", anunta politistii, fiind retinute 506 de permise de conducere, dintre care 112 pentru viteza si 100 pentru consum de alcool, potrivit Mediafax.

Conform unui comunicat, politistii au surprins un barbat de 27 de ani care circula cu viteza de 205 km/h pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti, acestuia fiindu-i suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile. Au fost indisponibilizate18 arme, 382 de munitii, material lemnos, precum si un mijloc de transport, a mai anuntat Politia Romana, in urma actiunilor la care au participat sapte mii de politisti.

Politia Capitalei a mai dat de asemenea, sambata, zece amenzi in valoare de 73.500 de lei comerciantilor din complexul "Europa", fiind, totodata, confiscate mai multe bunuri. Politia Capitalei a dat zece amenzi in valoare 73.500 de lei agentilor economici care functioneaza in cadrul complexului "Europa", fiind indisponibilizate mai multe bunuri. Masurile vin dupa ce, sambata dimineata, peste o suta de politisti au facut controale in incinta complexului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri