Range Rover Evoque Convertible

Range Rover Evoque Convertible

Range Rover Evoque Convertible, primul SUV compact decapotabil premium, beneficiaza de plafon textil integral retractabil care se deschide in 18 secunde si se inchide in 21 de secunde. Modelul poate fi facut cabrio la o viteza de pana la 50 km/h. Pentru siguranta pasagerilor, in caz de rostogolire doua bare de aluminiu tasnesc in 90 de milisecunde.

Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace

Primul SUV Jaguar, F-Pace, va ajunge pe piata la un pret intre 48.000 euro si 92.000 euro, cu motorizari intre 180 si 380 CP, devenind concurent cu BMW X3 si Porsche Macan. Pe lista de motorizari sunt pe langa cel diesel de 3 litri 300 de cai putere si un motor de 2 litri diesel 180 CP, precum si un 3 litri benzina de 380 CP. Motorul de benzina va fi cel mai puternic si va accelera in 5,5 secunde pana la 100 km/h.

Mercedes-Benz Clasa E

Mercedes-Benz Clasa E

Cea de-a cincea generatie a modelului Mercedes-Benz Clasa E ajunge in aprilie in Romania, cu doua motorizari pentru inceput, E 200 - motor turbo pe benzina de 2 litri 184 CP si E 220 d - motor diesel de 2 litri 195 CP, echipate cu transmisia automata cu noua trepte 9G-TRONIC.

Ford Edge

Ford Edge

Ford Edge, rivalul modelui Volkswagen Touareg, va fi disponibil cu doua motorizari 2.0 TDCi 180 CP (transmisie manuala) si 210 CP (transmisie automata cu 6 trepte). Modelul de segment D vine cu tractiune fata sau integrala.

Ford Ranger facelift

Ford Ranger facelift

Ford Ranger a primit odata cu faceliftul motorizari mai puternice. Unitatea de 2,2 litri are 160 CP, iar cea de 3,2 litri 200 CP. Propulsoarele sunt mai eficiente cu pana la 17%, spune Ford. Noul model dispune de o servodirectie electrica, tempomat adaptiv, sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare, sistem Start-Stop si sistem multimedia Sync 2.

Ford Focus RS

Ford Focus RS

Noua generatie Ford Focus RS are 350 CP si accelereaza in 4,7 secunde pana la 100 km/h. Focus RS vine cu tractiune integrala in standard si costa de la 37.000 de euro pentru versiunea de baza.

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Cea de-a sasea generatie a modelului Hyundai Elantra este cu 20 de milimetri mai lunga (4,57 metri), cu 25 de milimetri mai lata (1,8 metri) si cu 5 milimetri mai inalta (1,44 metri) decat predecesoarea sa.

Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS a primit un facelift care vine cu o noua grila frontala, blocuri optice si o bara de protectie fata restilizata. Schimbari au fost facute si la stopurile si bara de protectie spate. Modelul vine in standard cu o transmisie automata 9G-Tronic cu noua trepte.

Mitsubishi ASX facelift

Mitsubishi ASX facelift

Mitsubishi ASX facelift vine cu noua parte frontala Dynamic Shield. Modelul a primit o grila noua, capace noi pentru oglinzile laterale si jante din aliaj noi.

Ford Ka+

Ford Ka+

Noua generatie Ford Ka+ va ajunge anul acesta in Romania. Pe piata auto din America de Sud, modelul a primit si o versiune sedan. Ka+ vine in standard cu aer conditionat, geamuri electrice fata, inchidere centralizata si doua airbaguri frontale. Volumul portbagajului va fi de 445 de litri pentru Ka+.

Hyundai i20 Active Line

Hyundai i20 Active Line

Hyundai i20 Active Line are un motor pe benzina de 1.0 T-GDi 100 CP si transmisie manuala. Modelul costa de la 16.800 euro cu TVA.

Mercedes-Benz SL Roadster

Mercedes-Benz SL Roadster

Mercedes-Benz SL Roadster vine in standard cu o transmisie automata cu noua trepte de tip 9G-Tronic. SL400 are 367 CP si accelereaza pana la 100 km/h in 4,9 secunde.

Mitsubishi Lancer facelift

Mitsubishi Lancer facelift

Mitsubishi Lancer facelift va fi lansat anul acesta pe piata din Romania. Schimbarile vor fi un spoiler frontal nou, creat dupa filosofia Dynamic Shield si blocuri optice redesenate cu lumini LED pentru rularea pe timp de zi.