Volkswagen nu va scapa prea curand de greseala facuta cu masluirea emisiilor, denumita Dieselgate, ne demonstreaza o inregistrare a conferintei marcii auto germane de la Salonul Auto de la Geneva 2016, in care un protestatar a facut un moment penibil, scrie motortrend.com.

Un barbat, imbracat ca un mecanic VW, a urcat pe scena si i-a spus executivului Volkswagen ca a adus noul dispozitiv de trisare si ca il va monta imediat la modelul expus, un VW Up!.

"Am adus noul dispozitiv de trisare. Nimeni nu va afla de el, o sa il instalez acum. Domnul Muller (CEO VW) zis ca este ok, atata timp cat nu afla nimeni despre el", a spus protestatarul.

Cu o cheie in mana si o cutie din metal, pe care scria cutia de trisat, protestatarul s-a baga sub motorul masinii de cum ar vrea sa o monteze.

In septembrie 2015, Volkswagen s-a trezit in cel mai mare scandal din istoria companiei dupa ce a fost prins ca a masluit emisiile reale ale motoarelor diesel pentru a avea acces pe piata auto americana. Peste 600.000 de masini VW cu motoare diesel au avut software-ul mincinos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri