Piata auto locala are nevoie de dezvoltarea infrastructurii pentru masini electrice, in conditiile in care exista cerere pentru astfel de automobile, a declarat Jan Ptacek, directorul general al Renault Commercial Roumanie, divizia comerciala a grupului Renault in Romania.

”Pentru masini electrice avem nevoie de o dezvoltare a infrastructurii. Chiar si asa, avem cerere pentru astfel de automobile, cu toate ca este o oferta de nisa. In plus, acum masinile pot fi vandute impreuna cu bateria, acestia nu mai sunt obligati sa o inchirieze, cu toate ca aceasta este solutia mai buna. Dar vanzarea bateriei este un proces individual“, a mai spus Ptacek, potrivit Mediafax.

Renault si-a propus in acest an cresterea vanzarilor de masini electrice, in special cele ale modelului ZOE, care are un pret de pornire de circa 22.000 de euro cu TVA fara baterie.

Vanzarile de autoturisme ale Renault au stagnat in ianuarie la 272 de masini, cresterea lui Clio, de 52% la 132 de unitati, compensand declinul de 62% al Captur. Marca are in plan relansarea vanzarilor in acest an prin noile modele precum Megane, care vine in martie, SUV-ul compact Kadjar lansat la finalul anului trecut, dar si noua limuzina de clasa medie Talisman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri