Automobile Bavaria si-a extins reteaua prin deschiderea unui nou showroom, in Bacau, pentru a avea acoperire mai buna in zona Moldovei.

Din noul centru vor fi vandute si automobile rulate BMW si MINI. Service-ul, cu o suprafata totala de 1.500 mp, ofera servicii de mecanica-electrica si tinighigerie – vopsitorie.

Noua reprezentanta BMW din Bacau, cea de-a 12-a din reteaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, este situata in apropierea orasului, pe raza comunei Nicolae Balcescu.

“Pe parcursul anului 2016 Automobile Bavaria Group isi va extinde, in continuare, reteaua de dealeri dar si portofoliul de produse si servicii”, a declarat Milos Vujanovic, vicepresedinte Automobile Bavaria Group.

In 2016, Automobile Bavaria Group estimeaza o crestere de minimum 10% a vanzarilor si serviciilor, precum si o crestere substantiala a vanzarilor de automobile rulate si a cifrei de afaceri consolidata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri