Renault Commercial Roumanie, reprezentantul marcilor Dacia, Renault si Nissan pe plan local, anunta recall-uri pentru 4 modele Renault, autoturismele Megane Generation, Clio IV, Fluence si vehiculul comercial Trafic III.

Defectiuni Renault Megane Generation, Clio IV si Fluence

Renault a identificat posibilitatea ca unul sau mai multe suruburi de fixare a rotilor vehiculului sa nu fie stranse corect. De aceea isi cheama clientii cu masina in service pentru a verifica cuplul de strangere a suruburilor de fixare a rotilor vehiculului. Durata verificarilor este de 30 de minute. Numarul de autoturisme Renault Megane Generation, Clio IV si Fluence care pot ramane fara roti pe strazile din Romania este de 107 unitati.

In 2014, Renault a mai facut o rechemare pentru 1.750 de Renault Clio IV comercializate in Romania pentru o posibila deteriorare a conductei flexibile de frana fata si/sau pierderea functionalitatii pistonului cilindrului de frana spate.

Defectiuni Renault Clio IV GT si RS

Modelele Renault Clio IV GT si RS si-ar putea pierde eleronul pe drum. Masinile clientilor din Romania vor sta o ora in service pentru refixarea eleronului si doua ore si jumatate in cazul in care se va inlocui eleronul.Numarul de masini Renault Clio IV GT si RS rechemate in Romania pentru aceasta problema este de 22 unitati.

Renault Romania a facut o campanie similara in 2013 cand a declansat o actiune de recall pentru 3.067 de masini Megane II Estate la care au aparut probleme la fixarea eleronului.

Defectiuni Renault Trafic III

Renault recheama in Romania 318 vehicule comerciale Trafic III la care s-ar putea deschide capota in mers. Renault a identificat posibilitatea ca unul sau mai multe suruburi de fixare a incuietorii capotei fata sa nu fie stranse suficient. Durata verificarii in service este de 20 de minute.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri