Jeep Renegade este disponibil in Romania intr-o editie limitata Renegade “Dawn of Justice”, la un pret de 23.640 euro cu TVA.

Pentru Romania au fost alocate 6 unitati. Un exemplar Jeep Renegade “Dawn of Justice” va fi expus intre 24 si 31 martie in cinematograful Grand Cinema & more din Baneasa Shopping City.

Jeep Renegade "Dawn of Justice

Jeep Renegade “Dawn of Justice” este erou al unui spot publicitar dedicat filmului "Batman v Superman: Dawn of Justice". Spotul video il prezinta pe Ben Affleck, in rolul lui Bruce Wayne, infruntand pericolul pentru a impiedica distrugerea orasului la volanul lui Jeep Renegade. Rolul SUV-ului compact in distributia filmului ii asigura o ampla expunere si o alura eroica, demna de capabilitatile sale on-road si off-road.

Editia speciala Jeep Renegade "Dawn of Justice" a fost dezvaluita in cadrul Salonului Auto de la Geneva si se bazeaza pe nivelul de echipare Longitude. Eleganta si misterul sunt accentuate de exteriorul Carbon Black si de multiplele elemente vopsite in negru lucios: fantele grilei frontale, emblema Jeep, jantele de 18 inchi si ramele stopurilor. Interiorul abunda in negru si te duce cu gandul la un set-up din Gotham City sau Metropolis. Detaliile metalice de pe nuca schimbatorului, rama consolei si manerele usilor contrasteaza puternic cu finisajele in negru lucios si cu scaunele, negre de asemenea, reliefate de logo-ul reprezentativ al grilei cu sapte fante.

Jeep Renegade "Dawn of Justice

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri