Compania de rent-a-car Hertz Romania (Autotechnica Fleet Services) isi extinde business-ul de leasing operational de la 1.600 de masini in administrare, la 2.000 de unitati pana la sfarsitul anului. Investitiile anul acesta vor ajunge la 12 milioane euro prin achizita a 1.000 de vehicule noi.

“Am inregistrat deja o crestere de 25% in primele trei luni ale lui 2016 in comparatie cu aceeasi perioada din 2015 si ne asteptam ca ritmul sa se mentina pana la finalul anului, tinand cont de faptul ca evolutia pozitiva a multor sectoare de business, inclusiv turismul, a stimulat inchirierile de masini, atat pe termen lung, cat si pe termen scurt”, a declarat George Asimakis, country manager Hertz Romania.

Hertz Lease are 170 de clienti in Romania, multinationale, IMM-uri locale. In aprilie, Hertz Lease a adaugat in portofoliu serviciul VIP Concierge dezvoltat pentru clientii din top si middle management. Serviciul asigura clientilor o masina inlocuitoare de aceeasi clasa in timpul perioadelor de mentenanta sau in timpul reparatiilor pentru masinile contractate in leasing, iar in acelasi timp este oferit si un serviciu de tip „door to door”.

Autotechnica Fleet Services a fost infiintata in Romania la inceputul anului 2007, iar intr-o perioada scurta de timp a reusit sa devina un jucator important pe piata de Leasing Operational si Management de Flota.

Hertz Lease este o subsidiara a companiei Autohellas ATEE, o companie detinuta de Th. Vassilakis Group, care detine si francizele Hertz Rent a Car si Leasing pentru Bulgaria, Cipru, Serbia, Muntenegru, Croatia si Ucraina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri