Primaria Sectorului 6 a demarat o actiune de ridicare a masinile abandonate pe domeniul public, in ultimele zile fiind luate 12 autoturisme.

„Actiunile de inlaturare a masinilor abandonate pe domeniul public continua. Le multumesc celor care ne-au semnalat autovehicule abandonate si ii asigur ca, atunci cand termenele legale de instiintare expira, eliberam spatiile cu celeritate", a declarat primarul Rares Manescu.

Inspectorii Primariei Sectorului 6, impreuna cu echipe formate din reprezentanti ai Directiei Generale de Politie Locala Sector 6, Brigazii de Politie Rutiera si ai Administratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane, au ridicat autovehicule abandonate de pe strazile Al. Sandova, Str. Dezrobirii, Str. Brasov, Str. Drumul Taberei, Str. 1 Mai, Str. Sandulesti, Str. Alexandru Cutieru, Str. Gheorghe Rostogolea, B-dul Iuliu Maniu.

masini abandonate

Actiunea face parte din programul de gestionare a masinilor abandonate sau fara stapan (fara numere de inmatriculare) care ocupa inutil spatiile publice din sector.

Activitatea de ridicare a masinilor „uitate” de proprietari pe domeniul public se deruleaza conform Legii nr. 421/27.06.2002, privind regimul juridic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ-teritoriale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri